8 Geheime iPhone hacks in 2 minuten! (iOS 11)

0
84

8 Geheime iPhone hacks in 2 minuten! (iOS 11)Na een mooie video waarin we 8 Android hacks in 2 minuten voorbij lieten komen, is het nu tijd voor 8 iPhone hacks in 2 minuten. Dit zijn allemaal hacks die jouw leven wat aangenamer, makkelijk of sneller moeten maken. Waarschijnlijk ken je een groot deel van deze hacks nog niet, dus laat je vooral verbazen.

[SPONSOR] Herstel verwijderde of verloren data van je iOS apparaten via iMyFone D-Back! https://goo.gl/Thckg4

Check vooral de 8 geheime Android Hacks in 2 minuten!
– https://youtu.be/_3e6MW8fKTg

Deze iPhone hacks worden allemaal uitgevoerd op een iPhone met iOS 11, dus adviseer ik ook om iOS 11 te hebben om deze iPhone hacks uit te voeren. Het kan namelijk zijn dat sommige hacks niet werken als je geen iOS 11 draait. Dus snel even updaten naar iOS 11 als je dat nog niet hebt gedaan.

Verder is het misschien ook wel goed om te weten dat voor deze iPhone hacks geen Jailbrak is gebruikt. Alles zit dus al in de standaard software van Apple, iedereen met iOS kan deze iPhone hacks gebruiken. Je hebt geen hogere wiskunde nodig om dit te begrijpen dus.

Heb je vragen over deze iPhone hacks, stel ze dan gerust in de comments. Ik probeer op iedere comment te reageren, dus niks houd je tegen. Dan wil je bij voorbaat al bedanken voor het kijken van deze hacks en hopelijk ben je er een stuk wijzer door geworden!

Volg DagelijkseTech op social media voor exclusieve content!
– Facebook: https://www.facebook.com/dagelijksetech/
– Instagram: https://www.instagram.com/dagelijksetech/

8 Geheime iPhone hacks in 2 minuten! (iOS 11)

8 Geheime iPhone hacks in 2 minuten! (iOS 11)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here